Eh kamu. Sini-kesini.. ! Ada yang lucu nih, gw punya kutipan dari profil Friendster seseorang:

About Me: Gw tu Orangnya Ga jelas bahkan Gw sendiri ga tau siapa Gw.. (…)

Hahaha.. lucu banget kan…
“Jadi orang kok nggak jelas”

Dan ironisnya itu adalah profil gw sendiri.

Profil gw di friendster itu udah nggak gw update lebih dari satu tahun. Jadi ya begitu. Sudah nggak up to date. Acara TV favoritnya saja: BAjaj BAjuri, PEngHUni Terakhir, Extravaganza.. Waktu itu gw lagi suka nonton acara penghuni terakhir yang sekarang udah nggak ada.

Memang konyol, dan lebih konyol lagi, kemarin kalimat itulah yan menjadi bahan tertawaan di Kos, terutama oleh si Jogi-jogi dan temannya si Chaerul. Kebetulan si Jogi-jogi baru gw invite as a friend di FS, karena kasian friend-nya baru dikit…
Baguslah, ternyata tujuan gw untuk menjadi sok filsuf telah gagal.

Terlepas dari profil yang asal-asalan itu, gw rasa Mas Jogi lah yang nggak bisa untuk menangkap makna puitis dari kalimat itu. Dia tidak memahaminya secara Kaffah.

Ni, baca lanjutannya:

About Me: Gw tu Orangnya Ga jelas bahkan Gw sendiri ga tau siapa Gw, Parah Kan.. NGak JUga kali y, pasti byk juga orang yg begitu. (…)

Kalimat sederhana yang gagal untuk menjelaskan tentang pencarian jatidiri. Tentang pencarian siapa kamu sebenarnya. Pencarian makna hidup kamu, untuk apa kamu ada, hidup, diciptakan?
Kalimat sederhana yg berisi pernyataan tersirat, bahwa gw adalah orang yang masih mencari sesuatu. Sama seperti yang dialami pemuda-pemudi lainnya seusia gw, –krisis kehidupan seseorang yang beranjak dewasa? Sampai sekarang gw masih mencari jatidiri gw sebenarnya. Mudah-mudahan gw dapat menemukannya. Amin.

Beruntunglah kamu yang sudah menemukan siapa diri kamu sebenarnya, Atau setidaknya kamu merasa sudah menemukannya. Beruntunglah kamu yang tau pasti tentang hal hal yang menggairahkan kamu, hal-hal yang membuat kamu bersemangat. Hal hal kecil yang membuat kamu bahagia. Menemukan teman sejati kamu, menemukan pendamping sejatimu. Walau hidup didunia ini hanya sementara, tidak ada yang melarang kamu kalau kamu ingin menjadikan hidup kamu lebih bermakna.

Sementara itu berpuaslah menertawakan profil FS gw. Minggu depan akan gw update.


Rss Commenti

2 comments

  1. Komen kepada diri sendiri:
    Ya sudah tul, jangan dipikirkan..! toh profilmu sampai sekarang juga belum kamu update.

    #1 artul
  2. belongings within my house nelsethrvees might virtually pay a much less messy way of life if it ended up anything at all like sporting minimal jogging sneakers. From your aspect these form of rather neutral running shoes seem deceptively trim along with glossy, nonetheless they give almost everything your toes need to have to own with no extra cushioning. The look permits you to harness your typical electricity and versatility although doing work. Your Adidas Adipure is constucted from stretches textile merge having a ft . and helps make utilization of tooled midsole-outsole advancement. These capabilities be certain you could don the actual boot right after a lengthy haul which they provide you with a appropriate feeling. The very best factor about minimum operating footwear is not that this looks like I am with out shoes nelsethrvees the defense your sneaker gives. I love the impression nonetheless are grateful for the tough anatomically spherical outsole that will lets me personally cruise all around pavement, course, rubble and more. I would not should do that with barefeet, but it is effortless during these training sneakers or boots. In addition they supply extra traction for almost any ground issue. They furnish me any added increase to go to farther at the same time as boost my very own functioning durations. I’ve located why these sneakers are perfect for ft in almost any situation. They might be light on painful ft and that i can wear them to get a whole day time with out distress. They support virtually any ft no matter whether or not one generally calls for specific sneakers or boots or or else not since they match to have the ability to also as imitate the actual wearer’s ft .. We physical exercise as soon as or two times each week and they are generally resilient sufficient to always result in the make your way with me at night. Whether Arranging for any stroll or maybe practising for a fresh gathering, I normally set on my dependable Adidas Adipure shoes or boots. They could be nominal athletic footwear however they give a biggest amount of electricity and luxurious. Piste jogging is currently ever more common as well as newcomers will discover it much more thrilling alongside with beneficial in comparison to typical street working. Path working supply you with powerful cardiovascular training that a lot of highway running can not. The actual inclining along with descending skilled with path jogging provides interval along with energy education which may edge body in need of unwanted fat decline and likewise muscle mass tissue tightening.

    #2 Ieied

Leave a Reply