Slappy Boy

In the room next to my room
05.00 AM Brak.. klik klik
05.01 AM Brak.. klik klik
05.03 AM Brak.. klik klik

05.10 AM Brak.. klik klik
05.11 AM Brak.. klik klik

In my room:
05.11 AM Brak Brak Brak..! klik.

Heh.. now I feel better.

Read more…

If you love pretty graphics, then sure you’ll love to put some nice wallpaper on your desktop. Yeah i know some people will think this as not important at all. They’re just want to do their stuff, do some work and then go outside to Get a Life.

The fact is that not everybody do care about their desktop wallpapers. I know someone who is still using that default windows XP bliss wallpaper, never intended to–and not allowed you–to change it, although it’s been two and half years… after he installed his XP.

There are some great number of wallpaper collection site outside there, but most of them are just crap useless because of the small-resolution or just because of the annoyingly choose of color, a.ka. horrible taste. :p

So where do you find some nice and hi-resolution wallpapers? Google it..

No. just kidding.

If you love some crisp and vivid color wallpaper then you gonna like this: the collection of just amazing nature wallpapers:

collage2-small.jpg

The SocksOff amazingly–gonna blow you up–collection of nature wallpapers

Read more…

Feisty is Here!

by artul

Kemarin siang, sepulang dari bolos mata kuliah Etika Profesi, tak berapa lama Jogi-jogi menghampiri gw.

“Rif ada kiriman CD bokep”
“Heh ?”
“Dari Belanda”

Lalu mas Jogi menyerahkan sebuah bungkusan putih, berselubung plastik:
CD Ubuntu Feisty, hasil pesanan gw dari ShipIt, sejak satu bulan yang lalu.

Kiriman dari ShipIt

“Yuhu.. makasih.. eh bayar berapa?”
“Tujuh ribu, ganti..”
“Gantinya ntar aja ya” /* langsung kabur */

Read more…

Some Updates!

by artul

So, here’s some updates. I have been unable to updates my blog for this week due to some damn influenza-virus, that make me sneeze every 2 minutes–bursting thousands little particle to the thin air each time, make me can’t concentrate about anything, including writing in front of my PC ( I’m still go to campus though)

Since last thursday (may 2nd), the network admin in my campus, which is also one of my lecturer–Pak Mudji, generously :p reopened free wi-fi access in my MILAN campus, which has shutted down for public since January– Yup, no internets since then. This time it clearly labelled freepublicFMIPA with allowable access time between 06.00-21.00. Some great new policy for student?

Read more…

Eh kamu. Sini-kesini.. ! Ada yang lucu nih, gw punya kutipan dari profil Friendster seseorang:

About Me: Gw tu Orangnya Ga jelas bahkan Gw sendiri ga tau siapa Gw.. (…)

Hahaha.. lucu banget kan…
“Jadi orang kok nggak jelas”

Dan ironisnya itu adalah profil gw sendiri.

Read more…

Selasa 10 april lalu–tengah hari.

Kartu atmku tertelan. Tertelan mesin ATM pastinya, dan tidak sengaja pastinya, namanya aja ter-telan! Huh langsung terbayang betapa aku harus ke-bank lagi ngurus ini-itu. Untung saja bank-nya cuma beberapa langkah dari mesin atm itu, tepat disampingnya. Yah aku lagi di mandiri UGM.

Nggak hujan nggak panas, tiba-tiba layar ATM memunculkan tulisan “Waktu Pengambilan Kartu Sudah Habis” dalam dua detik setelah aku memencet menu “Pengambilan Cepat”. Mesin yang buggy.

Ada lorong kecil yang menghubungkan bagian dalam bank dengan ruangan ATM. Langsung saja aku masuk. Anehnya kok sepi! Ngeliat tampangku yang seperti orang desa lg kebingungan, Read more…

« Previous PageNext Page »